Kinder Kracht Café:
Zichtbaar Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is zo belangrijk in alles wat we doen. Maar waarom lijkt er dan zo weinig aandacht voor?

Dat heeft vooral te maken met het feit dat het onzichtbaar is en daardoor moeilijk te meten. Onzekerheid is vaak iets wat kinderen stil met zich mee dragen. Het lijkt wel alsof er een ongeschreven regel is dat we daar niet over praten. Met als gevolg dat je kind alleen worstelt met zijn onzekerheid en dat er soms ook schaamte bij komt kijken. Heel lastig. Zeker om het dan te doorbreken.

Maar het is zo cruciaal voor geluk en succes in je leven. Want alles wat zichtbaar is, was eerst onzichtbaar. Dat geldt voor alles wat we nu ervaren in ons leven. Dat begon als een idee. Denk aan een boom, de auto, het vliegtuig, de mobiele telefoon en het internet.


Dat maakt het onzichtbare juist zo krachtig en allesbepalend! En dat geldt dus ook voor zelfvertrouwen. Ook al is het onzichtbaar, je merkt het echt wel wanneer iemand er voldoende van heeft.

En daar gaan we tijdens deze workshop mee aan de slag!

Talent voor Geluk, kinderen, onzekerheid, zelfvertrouwen, spoedcursus, kind, kinderen, geduld

Praktische informatie:

Data: zondag 24 maart 2024
Tijden: 14.00-16.00 uur.
Locatie: kinderboerderij Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 
101, Utrecht.
Drinken, tussendoortje, werkboek en materialen: 
inbegrepen.

Investering: €27,50 (tot 14 februari €22,50, snelle beslissers cadeau)
Resultaat voor je kind: meer zelfvertrouwen,
meer veerkracht, assertiever en positiever 
denken.
Aantal plekken: 10 (de workshop gaat
door met minimaal 6 kinderen).

Meld je kind  nu aan voor dit Kinder Kracht Café. 


Op zondag 24 maart gaan we met elkaar ontdekken wat zelfvertrouwen is en waarom het zo belangrijk is. En wat de impact van onzekerheid is.
Je kind leert om de onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen, trucs te gebruiken die zorgen dat nare gebeurtenissen minder binnenkomen en hoe het zichtbaar meer zelfvertrouwen kan hebben. Hierdoor krijg je kind meer veerkracht, wordt het assertiever en is het minder boos.


Door het hebben van voldoende veerkracht is jouw kind in staat om goed om te gaan met de uitdagingen en problemen waar het mee te maken krijgt. Hierdoor wordt de impact hiervan kleiner en ervaart je kind meer succes, emotionele rust en blijheid.

Dat je kind uitdagingen en problemen krijgt is onvermijdelijk, maar je kan kind wel weerbaar worden en zorgen dat het voldoende handvatten en vaardigheden heeft om hier goed mee om te gaan. Er wordt namelijk behoorlijk veel van je kind gevraagd. Om nog maar te zwijgen van de eisen die jouw kind aan zichzelf oplegt.

Niets mis mee natuurlijk, maar het is belangrijk dat je kind leert dat het zelf aan het stuur staat van zijn eigen leven. Op die manier geeft je kind zijn eigen geluk vorm. 


En ook hier geldt; jong geleerd is oud gedaan. Kinderen leren sneller en gemakkelijker dan volwassenen. Dat is fijn, want daardoor beheersen ze wat in dit Kinder Kracht Café leren snel. En passen ze het ongemerkt toe in verschillende situaties in hun leven. 

kinderen, Talent voor Geluk, zelfvertrouwen,

Voordelen voor jouw kind

Kinder Kracht Dag, Talent voor Geluk, brugklas, spoedcursus, zelfvertrouwen

Kleine groep kinderen

Om er zeker van te zijn dat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient, is er ruimte voor maximaal 10 kinderen. 

Talent voor Geluk, Kinder Kracht Café, kinderen, zelfvertrouwen, spoedcursus

Veel plezier en ontspanning

Leren doen we het beste wanneer we ontspannen zijn en wanneer we plezier maken. Dat is de basis van deze workshop. 

Talent voor Geluk, oog, zelfvertrouwen, kinderen, spoedcursus

Focus op positieve ontwikkeling

Wat je in het licht zet, is zichtbaar en wat je aandacht geeft, dat groeit. Daarom focussen we op alles wat er goed gaat en gaan we dat vergroten. Hierdoor nemen het zelfvertrouwen en de vaardigheden van kinderen toe. Deze veerkracht kan je kind gebruiken in lastige situaties. 

Talent voor Geluk, spoedcursus, zelfvertrouwen, kinderen, onzekerheid

Korte tijd + snel leren = waardevol

Omdat we  bij elkaar zijn in een kleine groep en volop de aandacht hebben op het vergroten van veerkracht, zelfvertrouwen en helpende gedachten, worden de geleerde vaardigheden snel eigen gemaakt en kan je kind ze na deze workshop nog lang inzetten. 

Falen bestaat niet.
Er is alleen leren en corrigeren.


Wanneer kinderen dat voelen en weten,

behoort onzekerheid tot het verleden.Guerlain Stokkel

Talent voor Geluk, Guerlain

Het Kinder kracht café...

Is ontwikkeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Talent voor Geluk en met Guerlain.

 

Tijdens de workshop leert je kind mijn manier van werken kennen. Hoewel een workshop van 2 uur onvoldoende is om te garanderen dat je kind blijvende, positieve en langdurige veranderingen teweegbrengt voor zichzelf, wordt er wel een zaadje gepland. Samen kunnen jullie dit zaadje voeden zodat er iets moois uit komt. Hoe je dat kunt doen, leer je samen met je kind aan het einde van de workshop. 

 

Hoe meer je kind oefent met hetgeen aangereikt wordt, hoe groter de kans dat het geleerde snel eigen gemaakt wordt en er lang plezier van beleefd wordt.

 

Ben je enthousiast en wil je meer weten of wat Talent voor Geluk kan betekenen voor je kind? Ik ga graag met je in gesprek. In een persoonlijk gesprek, kan ik een voor jouw kind op maat gemaakt voorstel geven. Dat doen we tijdens het Ontdekgesprek.

Voor de deelnemers van het Kinder Kracht Café heb ik een uniek aanbod om met mij te werken. En ja, dat vertel ik je tijdens de workshop. 

 

Hoewel een workshop van 2 uur beperkt is qua tijd en impact, is mijn intentie om jou en je kind daadwerkelijk naar buiten te laten lopen met nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden, nieuwe inspiratie en ideeën voor nieuwe acties. 

Ervaringen van deelnemers


"


Door het Kinder Kracht Café heb ik geleerd om in mezelf te geloven.


Het is prettig om met iemand te praten die hetzelfde voelt. 


Emma

12 jaar

"


Het leukste aan het Kinder Kracht Café vond ik de opstekers aan mezelf geven. 

Het is ook leuk voor andere kinderen omdat je er leuke dingen doet, je leert er veel en je leert er omgaan met je gevoelens. 


Liselotte
10 jaar

"


Ik heb het meeste geleerd van het verhaal van de Toppers. De poppetjes op mijn schouders. Nu kan ik kiezen naar wie ik luister.


Het tekenen van de helpende en huilende gedachten vond ik het leukste. 


Thijs
9 jaar

 

Ik ben

Guerlain Stokkel

Kinder Kracht Coach in iedere cel van mijn lichaam.

Ik haal enorm veel voldoening uit het helpen van kinderen. Ik geniet er het meeste van wanneer ze zichtbaar hun zelfvertrouwen hebben vergroot.

Ik heb meerdere kindercoach opleidingen gevolgd en ben zelf in 2005 begonnen met het vergroten van mijn eigen zelfvertrouwen. Dat was hard (en ook hart) nodig, omdat ik zelf veel verdriet, pijn, angst en boosheid heb ervaren in mijn jeugd. En hoewel het leven niemand overslaat als het gaat om dit soort dingen, wil ik niets liever dan dat kinderen niet hoeven te lijden.  Pijn is onvermijdelijk, maar daar kort last van hebben is absoluut aan te leren.

Toen ik dat wist had, realiseerde ik me dat ik datgene wat ik met zoveel liefde en plezier geleerd heb graag door wilde geven. In 2011 is daarom Talent voor Geluk ontstaan.

Inmiddels heb ik meer dan 300 kinderen gecoacht en getraind en word ik door verschillende scholen in en rondom Utrecht en Amsterdam ingehuurd als coach en trainer. 


Ik heb me eraan gecommitteerd om zoveel mogelijk kinderen en ouders te helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Wil je meer weten of dit commitment en mijn belofte aan jou en je gezin? Dat lees je hier in mijn gelofte

Veel gestelde vragen

Waar is het Kinder Kracht Café?

Zijn er nog bijkomende kosten?

Wat kan ik doen als mijn kind het niet leuk vindt?

Is er een minimaal aantal kinderen?

Mijn vraag staat er niet bij. Waar kan ik terecht met andere vragen?

Hoe lang duurt het?

Mag mijn kind een vriendje/vriendinnetje of broertje/zusje meenemen?

Worden er foto's gemaakt?

Hoe geef ik bijzonderheden over mijn kind door?

Hoe gaat het verder als we met jou willen werken?

© Talent voor Geluk.  I   Privacybeleid  I   Algemene voorwaarden