Spoedcursus Zelfvertrouwen
Doe mee en win een prijs t.w.v. €447,50

Herken je dat bij je kind? Een gebrek aan zelfvertrouwen?

Je kind komt verdrietig thuis, maar wil of durft niet te vertellen wat er aan de hand is. Je merkt dat er iets is, maar er een vinger op leggen lukt niet. Of dat je ziet dat je kind minder goed aansluit bij leeftijdsgenootjes, ook al doet ‘ie nog zo zijn best. Of dat je kind soms heel erg boos kan worden. Om ogenschijnlijk niets. Maar ja, jij en je gezinsleden hebben er wel last van! Je wilt je kind graag begrijpen, maar je weet niet meer wat je nog meer kan doen. Je hebt al zoveel geprobeerd, oplossingen gezocht, tips en adviezen gevraagd, maar het heeft nog niet het gewenste resultaat. 

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je kind zich zo gedraagt. Maar over het algemeen komt het omdat hij onzeker is. Onzeker over wat wel of niet kan, welk gedrag gewenst is of hoe een goede oplossing te vinden. Soms weet ‘ie dat zelfs misschien niet eens zo goed. Gelukkig heb je al veel aandacht kunnen besteden hieraan, maar merk je dat er nog wat meer voor nodig is. 

Talent voor Geluk, kinderen, zelfvertrouwen, onzekerheid, spoedcursus

Bij Talent voor Geluk heb ik geleerd om in mezelf te geloven. Daardoor maak ik mezelf minder druk om wat anderen van me vinden en of ik het wel goed doe.

Het is heel fijn om met iemand te praten die hetzelfde voelt. 

Emma

12 jaar

Gelukkig kan dit op een speelse en veilige manier. Tijdens de 5-daagse training Spoedcursus Zelfvertrouwen. Een gediplomeerde kindercoach geeft jouw kind handvatten hiervoor. Met deze tools is je kind in staat om zijn/haar eigen zelfvertrouwen naar level 12 te brengen. 

En je kunt de deelname ter waarde van €447,50 winnen voor een van de trainingen deze zomer.


Praktische informatie:

Data  en locatie: 
Maandag 19 juli - vrijdag 23 juli of, 
Maandag 26 juli -vrijdag 30 juli
Tijden: iedere dag is van 9.30 uur tot 16.30 uur.
Drinken, tussendoortjes en materialen: inbegrepen.

Investering: €447,50

Waarde: een pakket vaardigheden voor een leven

lang  zelfvertrouwen
Aantal plekken: 10 (er zijn nog een paar plekken beschikbaar.


Ja! We winnen graag deelname aan de Spoedcursus Zelfvertrouwen
Met welke training wil je meedoen?
19 juli
26 juli

Hoi,

Mijn naam is Guerlain. Als kind voelde ik me altijd anders. Ik woonde in een klein plaatsje in Friesland. Mijn moeder en ik waren samen met 2 geadopteerde meisjes de enige donkere mensen in dat plaatsje. Ja, mijn broertje en zusje natuurlijk ook. Maar zij hadden een blanke vader (dat voelde toch anders). En ik had een stiefvader in plaats van een gezin met mijn biologische vader. Stiekem wilde ik gewoon wit zijn, net als de rest.

 

Los hiervan zijn er ook allerlei dingen gebeurd die mij leerde over wat er mogelijk was, wie ik was (en vooral wie niet), wat ik kon (en vooral wat niet) en hoe het leven was. Dingen die we allemaal op een bepaalde manier meemaken. Jijzelf en je kind dus ook.

 

Want weet je nog dat je de beurt kreeg in de klas? En terwijl jij denkt dat je het antwoord weet, is de werkelijkheid anders. Je geeft het foute antwoord en de hele klas begint te lachen of iets naars naar je te roepen. Of op het moment dat je verliefd bent en degene op wie jij verliefd bent wijst je af of nog erger; scheldt je uit. Wat besluit je op dat moment? Het is een besluit wat genomen is in je jeugd, maar je neemt het constant mee je toekomst in. Want de pijn en vernedering die je voelde in dat moment wil je koste wat kost voorkomen. Heel mensenlijk, maar de muur die je daardoor opbouwt houdt niet alleen de pijn en ongemak buiten, maar ook de liefde, het geluk en de verbinding met andere mensen.

 

Want de besluiten wie je neemt in zo'n moment zorgen ervoor dat je je altijd heel erg onzeker voelt. In mijn geval heb ik mijn hele jeugd met deze gevoelens geworsteld.

Gelukkig hoeven deze gebeurtenissen en besluiten niet geen impact meer te hebben op de toekomst van je kind. Hiervoor heb ik namelijk deze Spoedcursus Zelfvertrouwen ontwikkeld. 


Liefs,
Guerlain

 

Ervaringen van anderen


"


Bij Talent voor Geluk heb ik geleerd om de stress weg te sturen, zodat ik meer rust heb en meer vertrouwen in mezelf dat ik mijn toetsen goed maak. 

Ik word niet meer zo snel boos daardoor en maak ook minder ruzie.


Sophie

8 jaar

"


Bij Talent voor Geluk heb ik geleerd om altijd een oplossing te vinden. 

Daardoor kan ik nu de juiste keuzes maken en steeds vaker handig gedrag laten zien in plaats van niet zo handig gedrag. Daarvoor gebruik ik het meeste Gedachtenkracht. 


Derk Junior
12 jaar

"


Ik durfde niet zo veel dingen, zoals met gym. Omdat ik vaak zo bang was.

Maar bij Talent voor Geluk heb ik geleerd om dapperder te zijn en gewoon dingen te proberen. Ook al vind ik het eng. 


Jill
8 jaar

"


Bij Talent voor Geluk heb ik geleerd om in mezelf te geloven. Daardoor maak ik mezelf minder druk om wat anderen van me vinden en of ik het wel goed doe.

Het is heel fijn om met iemand te praten die hetzelfde voelt. 


Emma

12 jaar

"


Ik weet nu dat mijn gevoelens ok zijn en hoe ik er beter mee om kan gaan. 


Het is ook leuk voor andere kinderen omdat je er andere dingen leert dan op school. Maar wel hele belangrijke dingen.  


Tara
9 jaar

"


Wow! Ik weet nu dat ik 2 poppetjes heb die de hele dag tegen me praten. Nu kan ik beter kiezen naar welk poppetje ik wil luisteren. 


Van de helpende en huilende gedachten heb ik het meeste geleerd. 


Thijs
9 jaar

Falen bestaat niet.
Er is alleen leren en corrigeren.

Wanneer kinderen dat voelen en weten,
behoort onzekerheid tot het verleden.

                             

Guerlain Stokkel

Ja! We winnen graag deelname aan de Spoedcursus Zelfvertrouwen
Met welke training wil je meedoen?
19 juli
26 juli

Waarom is dit geschikt voor jouw kind?


Door het hebben van voldoende zelf vertrouwen heeft je kind veel veerkracht. En daardoor is jouw kind in staat om goed om te gaan met de uitdagingen en problemen waar hij mee te maken krijgt.

Dat je kind die krijgt is onvermijdelijk, maar je kan je kind wel weerbaar maken en zorgen dat het voldoende handvatten en vaardigheden heeft om hier goed mee om te gaan. Er wordt namelijk behoorlijk veel van je kind gevraagd. Om nog maar te zwijgen van de eisen die jouw kind aan zichzelf oplegt.

Niets mis mee natuurlijk, maar het is belangrijk dat je kind leert dat het zelf aan het stuur staat van zijn eigen leven. Voldoende zelfvertrouwen hebben is daarvan de basis. Op die manier geeft je kind zijn eigen geluk vorm. 


En ook hier geldt; jong geleerd is oud gedaan. Kinderen leren sneller en gemakkelijker dan volwassenen. Dat is fijn, want daardoor automatiseren ze wat ze tijdens deze Spoedcursus Zelfvertrouwen leren snel en kunnen ze het ongemerkt toepassen in verschillende situatie in hun dagelijkse leven. 


Voordelen voor jouw kind

Kinder Kracht Dag, Talent voor Geluk, brugklas, spoedcursus, zelfvertrouwen

Kleine groep kinderen

Om er zeker van te zijn dat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient, is er ruimte voor maximaal 14 kinderen (vol = dus vol en er is geen uitzondering hierop omdat ten koste gaat van de kwaliteit van de spoedcursus). 

Talent voor Geluk, Kinder Kracht Café, kinderen, zelfvertrouwen, spoedcursus

Veel plezier en ontspanning

Leren doen we het beste wanneer we ontspannen zijn en wanneer we plezier maken. Dat is het uitgangspunt van alles wat we tijdens deze spoedcursus. 


Alle werkvormen voldoen hieraan. 

Talent voor Geluk, oog, zelfvertrouwen, kinderen, spoedcursus

Focus op positieve ontwikkeling

Wat je in het licht zet, is zichtbaar en wat je aandacht geeft, dat groeit. Daarom focussen we op alles wat er goed gaat en gaan we dat vergroten. Deze veerkracht kan je kind gebruiken in lastige situaties. 

Talent voor Geluk, spoedcursus, zelfvertrouwen, kinderen, onzekerheid

Korte tijd + snel leren = waardevol

Omdat we 5 dagen bij elkaar zijn in een kleine groep, worden de geleerde vaardigheden snel eigen gemaakt en kan je kind ze na deze week nog lang inzetten. 

 

Ik ben

Guerlain Stokkel

Kinder Kracht Coach in iedere cel van mijn lichaam.

Ik haal enorm veel voldoening uit het helpen van kinderen. Ik geniet er het meeste van wanneer ze zichtbaar hun zelfvertrouwen hebben vergroot.

Ik heb meerdere kindercoach opleidingen gevolgd en ben zelf in 2005 begonnen met het vergroten van mijn eigen zelfvertrouwen. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat ik datgene wat ik met zoveel liefde en plezier geleerd heb graag door wilde geven. In 2011 is daarom Talent voor Geluk ontstaan. 


Ik heb me eraan gecommitteerd om zoveel mogelijk kinderen en ouders te helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Wil je meer weten of dit commitment en mijn belofte aan jou en je gezin? Dat lees je hier in mijn gelofte

Ja! We winnen graag deelname aan de Spoedcursus Zelfvertrouwen
Met welke training wil je meedoen?
19 juli
26 juli