Zelfvertrouwen is een vaardigheid die je kunt leren en versterken.

10x typisch Guerlain:

1: Lees fanaat
Minimaal 45 boeken per jaar verslind ik.
2: Wandelen in het bos
Voor mij een fijne manier van buiten zijn. Heerlijke beweging, me verwonderen door de schoonheid en lekker mijn hoofd leeg maken.
3: Mijn eigen podcast
De 'Gelukkig kind, gelukkige moeder' podcast verschijnt nu al ruim 2 jaar 2-wekelijks op dinsdagochtend. Niet alleen leuk, inspirerend en waardevol, maar ik ben er ook heel trots op!
4: Niet willen, toch doen
Ik sport met een personal trainer, want anders ga ik niet. Dankbaar dat ze me traint en me helpt om mijn doelen te behalen.
5: Het is altijd theetijd
Mijn genietmomentje. Een grote kop thee. Ik heb meer dan 40 soorten thuis. Wel allemaal kruidenthee, zwarte thee lust ik niet.
6: Vrienden zijn heel belangrijk voor me
Ik ben graag met mijn vrienden. Niet alleen om te ontspannen en op te laden, maar ook om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.
7: Ik ben enig kind, maar ik heb ook 4 zussen en 3 broers
Heb jij enig idee hoe het precies zit?
8: Geboren in Suriname
Getogen in Friesland. Bijzondere combinatie hoor ik vaak. Voor mij heel logisch ūüėČ
9: In bad
Altijd met een glaasje wijn, kaarsjes en muziek
10: Persoonlijke ontwikkeling
Daar ben ik in 2005 mee begonnen en dat heeft mij als mens leuker en waardevoller gemaakt, maar ook mijn leven. Intens dankbaar daarvoor en daarom stop ik er nooit mee!
Vorige slide
Volgende slide

ikheb@talentvoorgeluk.nl

06-33 44 66 78

Fijn dat je me wilt leren kennen. Mijn naam is Guerlain Stokkel (1983). 

Ik werk met kinderen tussen de 8-12 jaar.De kinderen met wie ik werk vinden het lastig om voor zichzelf op te komen, zijn erg onzeker of vinden het lastig om zichzelf te accepteren zoals ze zijn.

Kinderen die zich veel met leeftijds- en klasgenootjes vergelijken en zichzelf daardoor niet goed genoeg vinden. Kinderen die de lat voor zichzelf telkens zo hoog leggen dat ze hem net niet kunnen halen. Met als gevolg dat ze verdrietig en boos zijn. 

Met Talent voor Geluk bied ik deze kinderen workshops, cursussen en kindercoaching aan. In deze workshops, cursussen en kindercoaching ligt de nadruk op het ontdekken en vergroten van de eigen talenten. Ze leren hun Grenzen & Wensen duidelijk aan te geven, positief naar zichzelf te kijken en gelukkiger te zijn met wie ze zijn.

Ik ben begonnen met Talent voor Geluk, omdat ik kinderen graag wil meegeven wat ik zelf gemist heb in mijn jeugd. Het gevoel dat je de moeite waard bent, dat je bijzonder bent en dat je meetelt. Maar vooral dat je zelf grip hebt op je leven. 

Hoeveel van ons kunnen zich de momenten nog herinneren waarin we onszelf waardeloos voelde, te onzeker waren om een mening te geven of er niet bij hoorden. Die momenten hebben we allemaal meegemaakt. Dat hoort bij het leven en dat is ook onvermijdelijk. Wat we wel kunnen leren, is hoe we om gaan met die momenten. Wat er gebeurt heb je geen zeggenschap over, hoe je er mee om gaat wel. Dat geeft je grip op je leven. 

Positief omgaan met de dingen die we als minder leuk ervaren, zorgt dat ons zelfvertrouwen groeit. We voelen ons krachtiger wanneer we ons niet uit het veld laten slaan wanneer het leven even tegenzit. Dit zijn belangrijke eigenschappen en vaardigheden die we helaas niet op school leren, maar die wel essentieel zijn in het leven! Gelukkig kan je ze wel leren!

Dat heb ik vanaf 2005 zelf ook gedaan. Daarna ben ik sinds 2007 jarenlang actief geweest in internationale trainingen met kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. Voorafgaand en tijdens deze trainingen heb ik meer dan kinderen en hun ouders begeleid om ze inzichten te geven over zichzelf. Inzichten die ze dagelijks gebruiken tijdens de omgang met elkaar en met anderen.

Tijdens deze trainingen heb ik ontdekt dat ik het werken met kinderen en ouders het mooiste en meest vervullende vind om te doen. Daarom heb ik 3 opleidingen tot Kindercoach gevolgd (Civas en Magie van Kindercoaching). Ik ben aangesloten bij het kwaliteitsregister het Kindercoachgilde.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.