Zelfvertrouwen is een vaardigheid die je kunt leren en versterken.

"Onze dochter werd op school niet in haar kracht gezet. Ze kwam moeilijk tot bloei en stelde zich nauwelijks open om te leren en te verbinden met de leerkracht.
Op advies van school heeft ze een aantal sessies gehad met Guerlain. Wij, als ouders, merkten een positief effect. Doordat Guerlain echt contact met haar maakte, voelde ze zich veilig en durfde ze haar gevoelens en zorgen te uiten.
Guerlain kon haar heldere en aansprekende handvatten bieden waar ze mee aan de slag kon. De enthousiaste verhalen van onze dochter over de gesprekken met Guerlain waren voor ons een bevestiging dat we de goede keuze hadden gemaakt. "

Tessa
"Onze ervaring met Guerlain, is heel positief! Haar vriendelijkheid en openheid gaven onze dochter gelijk vertrouwen. De coaching, spelletjes en gesprekken die ze met haar had, sloten goed aan bij haar leeftijd en niveau.
Ze is een stuk zelfverzekerder geworden en gebruikt de technieken die ze geleerd heeft nog steeds regelmatig.
Twijfel je of kindercoaching iets voor jou kind is? Of welke kindercoach je zou moeten nemen? Dan kan ik je Guerlain van harte aanbevelen."

Niels

ikheb@talentvoorgeluk.nl

06-33 44 66 78


Facebook-f


Instagram


Youtube


Voordat je een keuze maakt om met me te werken, wil je natuurlijk weten wat de investering is. Hieronder vind je de verschillende tarieven van mijn trajecten en trainingen.

Kinder Kracht Café: €27,50

Kinder Kracht Brugklasdag: €97,50

Kinder Kracht School (training 10 bijeenkomsten): €447,50

Spoedcursus Zelfvertrouwen (5-daagse training): €447,50

Kinder Kracht Coaching: €750-€1500
Omdat ieder kind, ieder gezin en iedere hulpvraag uniek zijn, stem ik het traject persoonlijk op jullie situatie en wensen af. Een traject bevat de coach sessies, eventueel een tussenevaluatie, de eindevaluatie, het vangnetgesprek, mogelijke observaties, eventueel gesprekken met leerkrachten of andere betrokkenen, eventuele aparte ouder coachsessie(s) en optioneel toegang tot online trainingen.

Bij een traject krijg je als moeder het Moedige Moeder Moment cadeau tijdens het gehele traject. 

Uiteraard zijn kosten zoals voorbereiding, reiskosten, materialen verzekeringen, registraties in verschillende kwaliteitskeurmerken en scholing meegenomen in het tarief.

Een losse sessie kost €85.

Korting scholen en gemeenten
Scholen en gemeenten die minimaal 10 uur per week coaching afnemen, komen in aanmerking voor een korting.

Let op: dit geldt voor de hele stichting waar de school bij hoort en niet voor de individuele school. Wanneer collega's van andere scholen die behoren tot dezelfde stichting ook coaching afnemen, komen al deze scholen voor de korting in aanmerking wanneer de totale afname voor coaching meer is dan 10 uur. 


Korting voor ouders

Ik kan niet in jullie portemonnee kijken. Soms wil je wel hulp, maar is de investering een drempel. Financiën mogen wat mij betreft nooit een beperking zijn om niet de juiste hulp te krijgen.

Bel me wanneer je wilt weten hoe je korting kunt krijgen op de coaching (of zelfs gratis deelname kunt krijgen voor een meerdaagse training).


Vergoedingen

De coaching en trainingen van Talent voor Geluk worden niet vergoed door zorgverzekeraars. Eventueel kan coaching wel bekostigd worden vanuit een PGB. Neem voor de mogelijkheden hiervan contact op met je eigen  gemeente.

Via school kan je me inzetten via een arrangement. Bespreek de mogelijkheden met de school van je kind. 

Bovenstaande tarieven gelden voor 2024 en zijn inclusief BTW.

Klantloyaliteit
Ik vind loyaliteit heel belangrijk en dat beloon ik dan ook graag. Wanneer je een traject hebt afgenomen voor je kind en op een later moment een andere hulpvraag hebt, dan betaal je nooit meer dan het bedrag wat je voor het eerste traject hebt betaald. Dit geldt ook wanneer je een traject aanvraagt voor een ander kind in jouw gezin. Uiteraard gaat het hierbij om hetzelfde aantal coach momenten.

Het ‘Ik-Geef-Geluk-Weg’-Potje
Van ieder verkocht traject Kinder Kracht Coaching wordt 5-10% in een apart potje gestopt. Dit potje is speciaal voor kinderen en ouders die ook graag geluk willen halen bij Talent voor Geluk, maar daar de middelen niet voor hebben.

Zij mogen deelnemen aan een van de trainingen die dan (grotendeels) betaald wordt uit deze pot. Bel, app of mail me voor meer informatie over een bijdrage uit deze pot voor jouw gezin.