Spoedcursus Zelfvertrouwen
Het zelfvertrouwen van je kind in 5 dagen naar level 12. 

Herken je dat bij je kind? Een gebrek aan zelfvertrouwen?

Je kind komt verdrietig thuis, maar wil of durft niet te vertellen wat er aan de hand is. Je merkt dat er iets is, maar er een vinger op leggen lukt niet. Of dat je ziet dat je kind minder goed aansluit bij leeftijdsgenootjes, ook al doet ‘ie nog zo zijn best. Of dat je kind soms heel erg boos kan worden. Om ogenschijnlijk niets. Maar ja, jij en je gezinsleden hebben er wel last van! Je wilt je kind graag begrijpen, maar je weet niet meer wat je nog meer kan doen. Je hebt al zoveel geprobeerd, oplossingen gezocht, tips en adviezen gevraagd, maar het heeft nog niet het gewenste resultaat. 

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je kind zich zo gedraagt. Maar over het algemeen komt het omdat hij onzeker is. Onzeker over wat wel of niet kan, welk gedrag gewenst is of hoe een goede oplossing te vinden. Soms weet ‘ie dat zelfs misschien niet eens zo goed. Gelukkig heb je al veel aandacht kunnen besteden hieraan, maar merk je dat er nog wat meer voor nodig is. 

Talent voor Geluk, kinderen, zelfvertrouwen, onzekerheid, spoedcursus

Speciaal voor jouw kind wordt van 22 t/m 26 oktober in Utrecht de Spoedcursus Zelfvertrouwen gegeven. Het is een cursus van 5 dagen waarin kinderen van 8-12 jaar in een hele korte tijd een enorme boost geven aan hun zelfvertrouwen. Het zelfvertrouwen schiet naar level 12.


Een ontspannen groep, fijne en plezierige werkvormen, een gediplomeerde kindercoach en een veilige omgeving om te leren (en dus ook te falen) zijn de ingrediënten die deze cursus tot een succes te maken. 


Talent voor Geluk, onzekerheid, kinderen, zelfvertrouwen

De basis voor ons zelfvertrouwen wordt gelegd tussen 0-7 jaar. Als kind maken we allerlei dingen mee, maar hebben we nog niet het referentiekader om dat op de juiste waarde te schatten. Daardoor ontstaat een conclusie, interpretatie of betekenis die eigenlijk niet veel te maken heeft met de gebeurtenis zelf. Het vervelende alleen is dat kinderen deze conclusie beschouwen als de waarheid. En voilá, een belemmerende overtuiging is geboren. Hoe langer je kind deze belemmerende overtuiging naar zichzelf toe herhaalt, hoe meer het die overtuiging geloofd. 


En die overtuigingen leren je kind wat het wel of niet kan, wat het wel of niet mag doen en vooral wie het wel of niet mag zijn. De vrijheid om jezelf te zijn wordt steeds kleiner, je kind past zich meer en meer aan aan de verwachtingen van anderen. En daardoor wordt ook zijn zelfexpressie minder. 


Ik, Guerlain Stokkel, gun ieder kind dat hij mag zijn wie hij in de kern is. Dat hij weet wie hij is meer dan voldoende is en dat hij zichzelf mag waarderen. Om zijn eigen unieke ik. En dat is waar deze Spoedcursus Zelfvertrouwen over gaat. 


Praktische informatie:

Data: 22 t/m 26 oktober 2018 (herfstvakantie).
Tijden: 10.00-17.00 uur.
Locatie: kinderboerderij Eilandsteede, Vreugdenhillaan 31,

Utrecht.
Lunch: zelf meenemen. 
Drinken, tussendoortjes en materialen: inbegrepen.

Investering: €377 - € 797.

Waarde: een leven lang veel zelfvertrouwen.
Aantal plekken: 10 (er zijn nog een paar plekken

beschikbaar).
Annuleringsbeleid: tot 15 oktober mag je gratis

annuleren, daarna wordt er €47 kosten

berekend voor de annulering. Wel mag je de

deelname van je kind verkopen aan iemand

anders. 
Garantie: wanneer je kind het gevoel heeft

dat hij onvoldoende geleerd heeft om na

de Spoedcursus toe te passen, 

mag hij tijdens de volgende

Spoedcursus deelnemen tegen

kostprijs.  

Hoi,

Mijn naam is Guerlain. Als kind voelde ik me altijd anders. Ik woonde in een klein plaatsje in Friesland. Mijn moeder en ik waren samen met 2 geadopteerde meisjes de enige donkere mensen in dat plaatsje. En ik had een stiefvader in plaats van een gezin met mijn biologische vader. Stiekem wilde ik gewoon wit zijn, net als de rest.

 

Los hiervan zijn er ook allerlei dingen gebeurd die mij leerde over wat er mogelijk was, wie ik was (en vooral wie niet), wat ik kon (en vooral wat niet) en hoe het leven was. Dingen die we allemaal op een bepaalde manier meemaken. Jijzelf en je kind dus ook.

 

Want weet je nog dat je de beurt kreeg in de klas? En terwijl jij denkt dat je het antwoord weet, is de werkelijkheid anders. Je geeft het foute antwoord en de hele klas begint te lachen of iets naars naar je te roepen. Of op het moment dat je verliefd bent en degene op wie jij verliefd bent lacht jou uit, wijst je af of nog erger; scheldt je uit. Wat besluit je op dat moment? Dat je lelijk bent of niet de moeite waard bijvoorbeeld. Het is een besluit wat genomen is in je jeugd, maar je neemt het constant mee je toekomst in. Want de pijn en vernedering die je voelde in dat moment wil je koste wat kost voorkomen. Heel mensenlijk, maar de muur die je daardoor opbouwt houdt niet alleen de pijn en ongemak buiten, maar ook de liefde, het geluk en de verbinding met andere mensen.

 

Want de besluiten wie je neemt in zo’n moment zorgen ervoor dat je je altijd heel erg onzeker voelt. In mijn geval heb ik mijn hele jeugd met deze gevoelens geworsteld. Gelukkig hoeven deze gebeurtenissen en besluiten niet geen impact meer te hebben op jouw toekomst of op de toekomst van je kind. Hiervoor heb ik namelijk deze Spoedcursus Zelfvertrouwen ontwikkeld. 

Liefs,
Guerlain

Waarom is dit geschikt voor jouw kind?


Door het hebben van voldoende zelf vertrouwen heeft je kind veel veerkracht. En daardoor is jouw kind in staat om goed om te gaan met de uitdagingen en problemen waar hij mee te maken krijgt.

Dat je kind die krijgt is onvermijdelijk, maar je kan je kind wel weerbaar maken en zorgen dat het voldoende handvatten en vaardigheden heeft om hier goed mee om te gaan. Er wordt namelijk behoorlijk veel van je kind gevraagd. Om nog maar te zwijgen van de eisen die jouw kind aan zichzelf oplegt.

Niets mis mee natuurlijk, maar het is belangrijk dat je kind leert dat het zelf aan het stuur staat van zijn eigen leven. Voldoende zelfvertrouwen hebben is daarvan de basis. Op die manier geeft je kind zijn eigen geluk vorm. 


En ook hier geldt; jong geleerd is oud gedaan. Kinderen leren sneller en gemakkelijker dan volwassenen. Dat is fijn, want daardoor automatiseren ze wat ze tijdens deze Spoedcursus Zelfvertrouwen leren snel en kunnen ze het ongemerkt toepassen in verschillende situatie in hun dagelijkse leven. 

Voordelen voor jouw kind

Kinder Kracht Dag, Talent voor Geluk, brugklas, spoedcursus, zelfvertrouwen

Kleine groep kinderen

Om er zeker van te zijn dat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient, is er ruimte voor maximaal 10 kinderen (vol = dus vol en er is geen uitzondering hierop omdat ten koste gaat van de kwaliteit van de spoedcursus). 

Talent voor Geluk, Kinder Kracht Café, kinderen, zelfvertrouwen, spoedcursus

Veel plezier en ontspanning

Leren doen we het beste wanneer we ontspannen zijn en wanneer we plezier maken. Dat is het uitgangspunt van alles wat we tijdens deze spoedcursus. 


Alle werkvormen voldoen hieraan. 

Talent voor Geluk, oog, zelfvertrouwen, kinderen, spoedcursus

Focus op positieve ontwikkeling

Wat je in het licht zet, is zichtbaar en wat je aandacht geeft, dat groeit. Daarom focussen we op alles wat er goed gaat en gaan we dat vergroten. Deze veerkracht kan je kind gebruiken in lastige situaties. 

Talent voor Geluk, spoedcursus, zelfvertrouwen, kinderen, onzekerheid

Korte tijd + snel leren = waardevol

Omdat we 5 dagen bij elkaar zijn in een kleine groep, worden de geleerde vaardigheden snel eigen gemaakt en kan je kind ze na deze week nog lang inzetten. 

Falen bestaat niet.
Er is alleen leren en corrigeren.


Wanneer kinderen dat voelen en weten, behoort onzekerheid tot het verleden.

                              Guerlain Stokkel

Spoedcursus zelfvertrouwen, kinderen, onzekerheid

de spoedcursus

Van 22 t/m 26 oktober 2018 tijd leert je kind een onverwoestbaar sterk zelfvertrouwen op te bouwen. 


Dat doen we aan de hand van de GELUK-methode:
Geloven in jezelf
Enthousiasme
Liefdevol
Uniek zijn
Kracht

Iedere dag staat 1 van deze thema's centraal. Doordat je kind zich op een ontspannen manier focust op deze thema's, versterkt het onmerkbaar het zelfvertrouwen. Na deze week kan je kind:

- beter voor zichzelf opkomen,

- beter zijn Grenzen & Wensen uitspreken,

- sterker in zichzelf geloven,

- met meer zelfvertrouwen en veerkracht het nieuwe schooljaar in gaan,

- blijer en trotser op zichzelf zijn, zomaar zonder aanwijsbare reden,

- de strenge oordelen over zichzelf loslaten

- stralend falen en met plezier ontdekken wat er nog beter kan en mag.

Praktische informatie:

Data: 20 t/m 26 oktober 2018 (herfstvakantie).
Tijden: 10.00-17.00 uur.
Locatie: kinderboerderij Eilandsteede, Vreugdenhillaan 31, Utrecht.
Lunch: zelf meenemen.
Drinken, tussendoortjes en materialen: inbegrepen.

Investering: €377 - € 697.
Waarde: een leven lang veel zelfvertrouwen.
Aantal plekken: 10 (er zijn nog een paar plekken beschikbaar).
Annuleringsbeleid: tot 15 oktober mag je gratis annuleren, daarna wordt er €47 kosten berekend over de annulering. Wel mag je de deelname van je kind verkopen aan iemand anders.
Garantie: wanneer je kind het gevoel heeft dat hij onvoldoende geleerd heeft om na de Spoedcursus toe te passen, mag hij tijdens de volgende Spoedcursus deelnemen tegen kostprijs. 


Ervaringen van anderen


"


Bij Talent voor Geluk heb ik geleerd om de stress weg te sturen, zodat ik meer rust heb en meer vertrouwen in mezelf dat ik mijn toetsen goed maak. 

Ik word niet meer zo snel boos daardoor en maak ook minder ruzie.


Sophie

8 jaar

"


Bij Talent voor Geluk heb ik geleerd om altijd een oplossing te vinden. 

Daardoor kan ik nu de juiste keuzes maken en steeds vaker handig gedrag laten zien in plaats van niet zo handig gedrag. Daarvoor gebruik ik het meeste Gedachtenkracht. 


Derk Junior
12 jaar

"


Ik durfde niet zo veel dingen, zoals met gym. Omdat ik vaak zo bang was.

Maar bij Talent voor Geluk heb ik geleerd om dapperder te zijn en gewoon dingen te proberen. Ook al vind ik het eng. 


Jill
8 jaar

"


Bij Talent voor Geluk heb ik geleerd om in mezelf te geloven. Daardoor maak ik mezelf minder druk om wat anderen van me vinden en of ik het wel goed doe.

Het is heel fijn om met iemand te praten die hetzelfde voelt. 


Emma

12 jaar

"


Ik weet nu dat mijn gevoelens ok zijn en hoe ik er beter mee om kan gaan. 


Het is ook leuk voor andere kinderen omdat je er andere dingen leert dan op school. Maar wel hele belangrijke dingen.  


Tara
9 jaar

"


Wow! Ik weet nu dat ik 2 poppetjes heb die de hele dag tegen me praten. Nu kan ik beter kiezen naar welk poppetje ik wil luisteren. 


Van de helpende en huilende gedachten heb ik het meeste geleerd. 


Thijs
9 jaar

  Deze aanbieding geldt nog: 

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Gelukkig

De spoedcursus met cadeau


 • check
  Spoedcursus Zelfvertrouwen € 377

Bonus:

 • plus
  2 Online Vraag & Antwoord sessies voor ouders € 127

Van € 504 voor  
€ 377 

Betaling met iDeal

Gelukkiger

De meeste waarde voor je kind


 • check
  Spoedcursus Zelfvertrouwen € 377
 • check
  Terugkom VIP-middag
  € 87

Bonus:

 • plus
  2 Online Vraag & Antwoord sessies voor ouders € 127
 • plus
  E-book: Tem je innerlijke stem € 27
 • plus
  Vol zelfvertrouwen meditatie voor kinderen € 47
 • plus
  Boek: Vijf talen van de liefde, € 14,95

Van € 680 voor 
€ 477

Betaling met iDeal

Gelukkigst

Gecombineerd met Kinder Kracht Coaching


 • check
  Spoedcursus Zelfvertrouwen € 377
 • check
  Kinder Kracht Coaching Brons € 377
 • check
  Terugkom VIP-middag
  € 87

Bonus:

 • plus
  2 Online Vraag & Antwoord sessies voor ouders € 127
 • plus
  E-book: Tem je innerlijke stem € 27
 • plus
  Vol zelfvertrouwen meditatie voor kinderen € 47 
 • plus
  Boek: Vijf talen van de liefde, € 14,95

Let op: slechts 2 beschikbaar


Van €927 voor
€ 797

Betaling met iDeal

 

Ik ben

Guerlain Stokkel

Kinder Kracht Coach in iedere cel van mijn lichaam.

Ik haal enorm veel voldoening uit het helpen van kinderen. Ik geniet er het meeste van wanneer ze zichtbaar hun zelfvertrouwen hebben vergroot.

Ik heb meerdere kindercoach opleidingen gevolgd en ben zelf in 2005 begonnen met het vergroten van mijn eigen zelfvertrouwen. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat ik datgene wat ik met zoveel liefde en plezier geleerd heb graag door wilde geven. In 2014 is daarom Talent voor Geluk ontstaan. 


Ik heb me eraan gecommitteerd om zoveel mogelijk kinderen en ouders te helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Wil je meer weten of dit commitment en mijn belofte aan jou en je gezin? Dat lees je hier in mijn gelofteVeel gestelde vragen

Waar is de Spoedcursus Zelfvertrouwen?

Zijn er nog bijkomende kosten?

Wat kan ik doen als mijn kind het niet leuk vindt?

Hoe geef ik bijzonderheden over mijn kind door?

Worden er foto's gemaakt?

Kan ik mijn kind nog afmelden?

Hoe lang zijn de dagen?

Mag mijn kind een vriendje/vriendinnetje of broertje/zusje meenemen?

Wanneer is de terugkom VIP-middag?

Wanneer zijn de online Vraag & Antwoord sessies voor ouders?

Moet ik als ouder gedurende de dag bereikbaar zijn?

Mijn vraag staat er niet bij. Waar kan ik terecht met andere vragen?

© Talent voor Geluk.  I   Privacybeleid  I   Algemene voorwaarden