Je wordt er niet mee geboren, maar je ontwikkelt het (of niet): je zelfvertrouwen.

Jouw plek voor inspiratie, tips en nieuwe mogelijkheden voor meer zelfvertrouwen

Talent voor Geluk, zelfvertrouwen, ontdekken, show, kinderen, onzekerheid
Blog
Guerlain

Ben jij een slechte moeder?

Misschien roept de titel van deze blog allerlei gevoelens bij je op. Verontwaardiging, boosheid, angst, bezorgdheid, verlangen om alles behalve een slechte moeder te zijn

Lees verder »
Talent voor Geluk, Ongemak van Opgroeien, show, zelfvertrouwen, kind, 8-108 jaar, e-book, zelfvertrouwen
Blog
Guerlain

Word je er GEK van?

Word je er GEK van? Wie wordt er zo nu en dan eens niet gek van zijn kinderen? Dat hebben we allemaal. En troost je.

Lees verder »
Talent voor Geluk, kind, kindercoaching, Kinder Kracht Dag, onzekerheid, Talent voor Geluk, twijfel, angst, onbekende
Blog
Guerlain

Perfectie is niet sexy

Wie kent het niet? Het strenge stemmetje in je hoofd. Het stemmetje wat jou verteld wat er allemaal niet goed gaat, niet goed is en

Lees verder »
faalangst. Talent voor Geluk, kindercoaching, onzekerheid, kind, zelfvertrouwen
Blog
Guerlain

De Geluksdief

Heb jij ook wel eens last (gehad) van een Geluksdief? Een Geluksdief is iemand die jouw geluk, jouw zelfvertrouwen en jouw eigenwaarde steelt. Maar alleen

Lees verder »
Talent voor Geluk, kindercoach, kindercoaching, zelfvertrouwen, onzekerheid, Utrecht

Wat levert kindercoaching jouw kind op?

Soms is het fijn om steun van buitenaf te krijgen. Niet omdat je zwak bent, maar omdat je sterk wilt blijven. Omdat je zelf niet goed meer ziet hoe je de uitdagingen op je weg op kunt lossen.

Dat geldt ook voor je kind! Door een kindercoach in te schakelen in een vroeg stadium leert je kind dat het ok en gezond is om hulp te vragen, maar leert het vooral vaardigheden aan die relevant en waardevol zijn voor de rest van zijn/haar leven. Denk hierbij aan zelfvertrouwen, vindingrijkheid, oplossingsgericht denken en veerkracht. 

We focussen ons in het schoolse leven vooral op de output. De resutaten. Scholen worden daar op afgerekend. Het leren zit boven in de top van de piramide van Maslow. 

Als kindercoach richt ik me vooral op de basis, het fundament. Want als dat sterk, stevig en krachtig is, dan pas komt de rest aan bod. Op deze manier heb ik al meerdere kinderen gecoacht naar betere schoolresultaten. Zonder dat ik me richt op de cognitieve ontwikkeling. 

Wil jij hier ook hulp bij? App, mail of bel me dan. Ieder kind, ieder gezin en iedere hulpvraag zijn uniek. Daarom werk ik niet met vaste pakketten die voor iedereen hetzelfde zijn, maar met maatwerk trajecten. Speciaal op jullie behoeften afgestemd.

Wil je weten hoe het werkt en wat het jullie geeft?

Boek dan je Ontdekgesprek. Zo’n gesprek duurt ongeveer een uur. Na afloop krijg je per mail een verslagje van ons gesprek. In dit gesprek ontvang je minimaal 3 bruikbare tips die je helpen je vraagstuk op te lossen. 

De kracht van Kindercoaching

Geen wachtlijst

Je kunt vaak binnen 1-2 weken terecht bij Talent voor Geluk met de hulpvraag van je kind en van je gezin. Onnodig wachten terwijl het probleem of de problemen zich opstapelen is verleden tijd.

Geen data uitwisseling

Omdat ik volledig zelfstandig werk, worden er geen verslagen en persoonlijke gegevens uitgewisseld met derden. De gegevens van jullie gezin zijn alleen voor mij inzichtelijk.

Maatwerk

Geen one size fits all en al helemaal geen labels en diagnosticering, maar oefeningen en werkvormen die aansluiten bij je kind en bij de hulpvraag.

Oplossingsgericht

Het probleem is niet het vertrekpunt, maar de bestemming waar jullie naar toe willen. Wat is jullie wens en hoe ik jullie help om daar te komen. Zo leer ik de kinderen vaardigheden ontwikkelen die ze om de rest van hun leven zelf in te zetten.

Focus op vaardigheden

Door vaardigheden zoals zelfvertrouwen, moed, vindingrijkheid, veerkracht en assertiviteit te versterken, realiseren we de wens (hulpvraag). En van een eenmaal aangeleerde vaardigheid, heeft je kind altijd voordeel.

Plezier

Ik ben er van overtuigd dat je vanuit plezier het meeste leert. Het voelt veilig voor de kinderen en daardoor hebben jullie langdurig effect en voordeel hiervan. Dit is dan ook de basis van alle sessies en trainingen.

Ervaringen

Mijn blije klanten!

De enige manier om je vragen beantwoord te krijgen...

Is door ze te stellen. Dat doe je door het contactformulier in te vullen. 

Of door te bellen/appen naar 06-33 44 66 78.
Je krijgt zo snel mogelijk reactie.