Kinder Kracht Café:
Parkeer je Perfectionisme


Herken je dat bij je kind? Je kind wil alles perfect doen. Wordt boos wanneer het niet goed genoeg is en is erg bang om te falen en fouten te maken. Streng en hard voor zichzelf zijn woorden die helaas helemaal bij je kind passen. Je zou graag zien dat je kind milder en liefdevoller is naar zichzelf.

Je hebt al van alles geprobeerd, maar het lijkt alsof het perfectionisme blijft. Angsten en situaties worden zo uitvergroot dat het al direct werkelijkheid lijkt. Soms misschien wel gepaard met nachtmerries, slecht in slaap komen, slecht doorslapen, buikpijn, boosheid of juist enorm stil zijn. Het beheerst je kind helemaal. Er is totaal geen vrijheid om zichzelf te zijn en te doen wat hij echt wil.

Je zorgen maken is normaal, dat herkennen we allemaal. Maar wanneer het zorgen maken een te groot deel van het leven van je kind gaat beheersen, kan het wel eens tot problemen leiden. Het vervelendste is het nog wel voor je kind. Het lijkt wel of jullie geen grip krijgen op het perfectionisme. Hoe graag je het ook wilt.

perfectionisme, Talent voor Geluk, kinderen, kind, onzekerheid, zelfvertrouwen

Meld je kind  nu aan voor dit Kinder Kracht Café. 


Op zaterdag 13 oktober gaan we met elkaar onderzoeken wat perfectionisme is en wat de impact ervan is. Je kind leert hoe het zijn perfectionisme een halt toe kan roepen, welke trucs te gebruiken om minder last te hebben van perfectionisme en hoe weer terug te gaan naar fijne gedachten en gevoelens. Hierdoor krijg je kind meer veerkracht.


Door het hebben van voldoende veerkracht is jouw kind in staat om goed om te gaan met de uitdagingen en problemen waar het mee te maken krijgt. Hierdoor neemt het perfectionisme af. 

Dat je kind uitdagingen en problemen krijgt is onvermijdelijk, maar je kan kind wel weerbaar worden en zorgen dat het voldoende handvatten en vaardigheden heeft om hier goed mee om te gaan. Er wordt namelijk behoorlijk veel van je kind gevraagd. Om nog maar te zwijgen van de eisen die jouw kind aan zichzelf oplegt.

Niets mis mee natuurlijk, maar het is belangrijk dat je kind leert dat het zelf aan het stuur staat van zijn eigen leven. Op die manier geeft je kind zijn eigen geluk vorm. 


En ook hier geldt; jong geleerd is oud gedaan. Kinderen leren sneller en gemakkelijker dan volwassenen. Dat is fijn, want daardoor beheersen ze wat in dit Kinder Kracht Café leren snel. En kunnen ze het ongemerkt toepassen in verschillende situatie in hun dagelijkse leven. 

kinderen, Talent voor Geluk, zelfvertrouwen,

Voordelen voor jouw kind

Kinder Kracht Dag, Talent voor Geluk, brugklas, spoedcursus, zelfvertrouwen

Kleine groep kinderen

Om er zeker van te zijn dat ieder kind de aandacht krijgt die het verdient, is er ruimte voor maximaal 10 kinderen. 

Talent voor Geluk, Kinder Kracht Café, kinderen, zelfvertrouwen, spoedcursus

Veel plezier en ontspanning

Leren doen we het beste wanneer we ontspannen zijn en wanneer we plezier maken. Dat is de basis van deze workshop. 

Talent voor Geluk, oog, zelfvertrouwen, kinderen, spoedcursus

Focus op positieve ontwikkeling

Wat je in het licht zet, is zichtbaar en wat je aandacht geeft, dat groeit. Daarom focussen we op alles wat er goed gaat en gaan we dat vergroten. Deze veerkracht kan je kind gebruiken in lastige situaties. 

Talent voor Geluk, spoedcursus, zelfvertrouwen, kinderen, onzekerheid

Korte tijd + snel leren = waardevol

Omdat we intens bij elkaar zijn in een kleine groep, worden de geleerde vaardigheden snel eigen gemaakt en kan je kind ze na deze workshop nog lang inzetten. 

Falen bestaat niet.
Er is alleen leren en corrigeren.


Wanneer kinderen dat voelen en weten, behoort onzekerheid tot het verleden.

Guerlain Stokkel

Kinder Kracht Cafe, Talent voor Geluk, zelfvertrouwen, geluk, onzekerheid, perfectionisme

Het Kinder kracht café...

Is ontwikkeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Talent voor Geluk en met Guerlain.

 

Tijdens de workshop leert je kind mijn manier van werken kennen. Hoewel een workshop van 2 uur onvoldoende is om te garanderen dat je kind blijvende veranderingen teweegbrengt voor zichzelf, wordt er wel een zaadje gepland. Samen kunnen jullie dit zaadje voeden zodat er iets moois uit komt. Hoe je dat kunt doen, leer je samen met je kind aan het einde van de workshop. 

 

Hoe meer je kind oefent met hetgeen aangereikt wordt, hoe groter de kans dat het geleerde snel eigen gemaakt wordt en er lang plezier van beleefd wordt.

 

Ben je enthousiast en wil je meer weten of wat Talent voor Geluk kan betekenen voor je kind? Ik ga graag met je in gesprek.In een persoonlijk gesprek, kan ik een voor jouw kind op maat gemaakt voorstel geven. 

 

Hoewel een workshop van 2 uur beperkt is qua tijd en impact, is mijn intentie om jou en je kind daadwerkelijk naar buiten te laten lopen met nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden, nieuwe inspiratie en ideeën voor nieuwe acties. 

Ervaringen van anderen


"


Door het Kinder Kracht Café heb ik geleerd om in mezelf te geloven.


Het is prettig om met iemand te praten die hetzelfde voelt. 


Emma

12 jaar

"


Het leukste aan het Kinder Kracht Café vond ik de opstekers aan mezelf geven. 

Het is ook leuk voor andere kinderen omdat je er leuke dingen doet, je leert er veel en je leert er omgaan met je gevoelens. 


Liselotte
10 jaar

"


Ik heb het meeste geleerd van het verhaal van de Toppers. De poppetjes op mijn schouders. 


Het tekenen van de helpende en huilende gedachten vond ik het leukste. 


Thijs
9 jaar

 

Ik ben

Guerlain Stokkel

Kinder Kracht Coach in iedere cel van mijn lichaam.

Ik haal enorm veel voldoening uit het helpen van kinderen. Ik geniet er het meeste van wanneer ze zichtbaar hun zelfvertrouwen hebben vergroot.

Ik heb meerdere kindercoach opleidingen gevolgd en ben zelf in 2005 begonnen met het vergroten van mijn eigen zelfvertrouwen. Op een gegeven moment realiseerde ik me dat ik datgene wat ik met zoveel liefde en plezier geleerd heb graag door wilde geven. In 2014 is daarom Talent voor Geluk ontstaan. 


Ik heb me eraan gecommitteerd om zoveel mogelijk kinderen en ouders te helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Wil je meer weten of dit commitment en mijn belofte aan jou en je gezin? Dat lees je hier in mijn gelofte

Veel gestelde vragen

Waar is het Kinder Kracht Café?

Zijn er nog bijkomende kosten?

Wat kan ik doen als mijn kind het niet leuk vindt?

Hoe geef ik bijzonderheden over mijn kind door?

Hoe lang duurt het?

Mag mijn kind een vriendje/vriendinnetje of broertje/zusje meenemen?

Mijn vraag staat er niet bij. Waar kan ik terecht met andere vragen?

Worden er foto's gemaakt?