Moedige Moeder Moment:

Iedereen heeft uitdagingen en vraagstukken waar geen kant-en-klare oplossingen voor zijn. Soms heb je nou eenmaal te maken met dingen die je moeilijk vindt, waar je je geen raad mee weet, waar je je voor schaamt, waar je geen hulp voor durft te vragen of wat het dan ook maar is wat jou vasthoudt in deze situatie. Of misschien zelfs wel gijzelt en waardoor je niet verder komt.

Weet dat je nooit alleen bent hierin en dat het moedig is om dit te doorbreken. Niet gemakkelijk, maar wel dapper en waardevol. Ook voor jou is een oplossing mogelijk.

Ontdek hoe het Moedige Moeder Moment je hiermee helpt. 

Talent voor Geluk, kinderen, onzekerheid, zelfvertrouwen, spoedcursus, kind, kinderen, geduld

Meld je  nu aan voor dit Moedige Moeder Moment. 


Op dinsdag 16 april krijg je een antwoord op datgene waar je bijna slapeloze nachten van hebt. Waar je al meerdere dingen voor geprobeerd hebt om het op te lossen. Misschien heb je in je omgeving al om tips en adviezen gevraagd, maar werd je niet serieus genomen. Ik begrijp als geen ander dat je er moedeloos van wordt en de handdoek in de ring wilt gooien.

Maar wacht! Geef niet op.

Iedere uitdaging, ieder probleem en ieder vraagstuk heeft een oplossing. Omdat je die nog niet hebt gevonden, betekent niet dat die oplossing er niet is. 


Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.
Daarom bied ik je nu de kans om de dingen op een andere manier aan te pakken, zodat je nu wel het resultaat krijgt waar je zo naar verlangd. 

Het Moedige Moeder Moment is een veilige en helende vrouwencirkel van moeders onder leiding van gediplomeerd kind- en oudercoach Guerlain.


Als het fijner voelt voor je, mag je je vraagstuk ook anoniem inbrengen. Ik zorg er dan voor dat het niet naar jou te herleiden is. Veiligheid staat voorop. Want dat is de plek waarop je openstaat voor een verschuiving die jou eindelijk dat resultaat oplevert waar je zo lang naar op zoek bent. 


Hierdoor kan je je kind beter begrijpen, beter steunen en beter helpen ontwikkelen. Want jij als moeder wilt alleen maar het beste voor je kind. En dat betekent niet dat je het voor je kind moet doen, maar dat je als cheerleader aan de zijkant staat. Om dat goed te kunnen doen is het noodzakelijk dat jij je gesterkt en gesteund voelt. En dat is waar je na deze avond mee naar huis gaat. 


Praktische informatie:

Data: dinsdagavond 16 april 2024
Tijden: 20.00-21.30 uur uur.
Locatie:  Utrecht (details volgen na inschrijving)
Koffie, thee en iets lekkers, verslag en materialen: 
inbegrepen.

Investering: €17,50 bij inschrijving voor 1 maart 2024, daarna €27,50
Resultaat: nieuwe mogelijkheden, invalshoeken denkrichtingen die jou

in staat stellen om je vraagstuk krachtig op te lossen
Aantal plekken: 4 (de avond gaat 
door met minimaal 2 moeders).

kinderen, Talent voor Geluk, zelfvertrouwen,

Voordelen voor jou en je gezin

Kinder Kracht Dag, Talent voor Geluk, brugklas, spoedcursus, zelfvertrouwen

Kleine groep vrouwen

Om er zeker van te zijn dat iedere moeder en ieder vraagstuk voldoende tijd en aandacht krijgen, is er ruimte voor maximaal 4 moeder.

Zo voorkomen we dat we overweldigd worden of ondersneeuwen in een te grote groep.


Talent voor Geluk, Kinder Kracht Café, kinderen, zelfvertrouwen, spoedcursus

Veiligheid  voorop

Groei en ontwikkeling komen voort uit een veilige basis. Dat leerden we al van de piramide van Maslow. Dat is dus ook het fundament van deze avond. Alleen op een sterk fundament kan je sterk bouwen. 

Talent voor Geluk, oog, zelfvertrouwen, kinderen, spoedcursus

Focus op positieve ontwikkeling

Wat je in het licht zet, is zichtbaar en wat je aandacht geeft, dat groeit. Daarom focussen we op alles wat er goed gaat en hoe je dat kan versterken. Hierdoor ben je steeds beter in staat om de juiste oplossing voor je vraagstuk te bedenken.

Talent voor Geluk, spoedcursus, zelfvertrouwen, kinderen, onzekerheid

Open, vrij en zonder geschiedenis

We luisteren zonder oordeel en zijn niet gehinderd door enige voorkennis. Dat maakt het gesprek open, vrij en veilig. Daardoor hebben we volop de aandacht op het oplossen van de vraagstukken en gaat iedere deelnemer naar huis met waarde.

Falen bestaat niet.
Er is alleen leren en corrigeren.Guerlain Stokkel

Talent voor Geluk, Guerlain

Het moedige moeder moment

Is ontwikkeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Talent voor Geluk en met Guerlain.

Tijdens dit gesprek mag je gebruik maken van alles kennis en vaardigheden die ik bezit. 

Hoe meer je oefent met hetgeen aangereikt wordt, hoe groter de kans dat je oplossing binnen handbereik is en jullie er lang plezier van beleefd hebben.

De uiteindelijke waarde zit in de implementatie. Want iets weten zonder het te doen heeft net zoveel waarde als het niet weten. Het is dus aan jou om daadwerkelijk aan de slag te gaan met wat je is aangereikt. Op die manier krijg je wat je wilt hebben.

Ben je na het Moedige Moeder Moment enthousiast en wil je meer weten wat Talent voor Geluk voor jou en je gezin kan betekenen?

Voor de deelnemers van deze gespreksavond heb ik een uniek aanbod om met mij te werken. En ja, dat vertel ik je tijdens deze avond. 

Hoewel een gespreksavond van 1,5 uur beperkt is qua tijd en impact, is mijn intentie om je daadwerkelijk naar buiten te laten lopen met nieuwe inzichten, nieuwe mogelijkheden, nieuwe inspiratie en ideeën voor nieuwe acties. 

 

Ik ben

Guerlain Stokkel

Kinder Kracht Coach in iedere cel van mijn lichaam.

Ik haal enorm veel voldoening uit het helpen van kinderen en hun ouders. Ik geniet er het meeste van wanneer ze zichtbaar hun zelfvertrouwen hebben vergroot.

Ik heb meerdere (kinder)coachopleidingen gevolgd en ben zelf in 2005 begonnen met het vergroten van mijn eigen zelfvertrouwen. Dat was hard (en ook hart) nodig, omdat ik zelf veel verdriet, pijn, angst en boosheid heb ervaren in mijn jeugd. En hoewel het leven niemand overslaat als het gaat om dit soort dingen, wil ik niets liever dan dat kinderen niet hoeven te lijden.  Pijn is onvermijdelijk, maar daar kort last van hebben is absoluut aan te leren.

Toen ik dat wist had, realiseerde ik me dat ik datgene wat ik met zoveel liefde en plezier geleerd heb graag door wilde geven. In 2011 is daarom Talent voor Geluk ontstaan.

Inmiddels heb ik meer dan 300 kinderen gecoacht en getraind en ben ik door verschillende scholen in en rondom Utrecht en Amsterdam ingehuurd als coach en trainer. 


Ik heb me eraan gecommitteerd om zoveel mogelijk kinderen en ouders te helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten. Wil je meer weten of dit commitment en mijn belofte aan jou en je gezin? Dat lees je hier in mijn gelofte

Veel gestelde vragen

Waar is het Moedige Moeder Moment?

Zijn er nog bijkomende kosten?

Is er een minimaal aantal deelnmers?

Mijn vraag staat er niet bij. Waar kan ik terecht met andere vragen?

Hoe lang duurt het?

Mag ik een vriendin/kennis/zus meenemen?

Worden er foto's gemaakt?

Hoe gaat het verder als we met jou willen werken?

© Talent voor Geluk.  I   Privacybeleid  I   Algemene voorwaarden