Hoera! Geregistreerd in het kwaliteitsregister.

Yesssss!

Ik ben enorm blij!
Sinds 14 juni ben ik, als eerste in Utrecht gevestigde kindercoach, geregistreerd in het KinderCoachGilde.

Dit register is opgezet om de kwaliteit te meten van kindercoaches. Omdat kindercoach een vrij beroep is en iedereen zichzelf kindercoach mag noemen, is zo’n register erg wenselijk.

Voordat ik mezelf geregistreerd kindercoach mocht noemen, heb ik aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Waaronder het aanleveren van mijn diploma, mijn verklaring omtrent gedrag (VOG), mijn algemene voorwaarden, mijn klachtenregeling, mijn privacy regeling en hoe ik mijn bedrijfsverzekeringen heb geregeld.

Deze registratie is niet een eenmalige stap. Vanuit het Gilde heb ik een mentor toegewezen gekregen. Een zeer bekwame kindercoach met ruime ervaring die mij begeleid. Ieder half jaar heb ik een beroeps- en coachingsgesprek met haar. In dit gesprek bespreken we de stand van zaken in mijn praktijk en stellen we ook doelen die we tijdens ieder gesprek evalueren. Kwaliteit is dynamisch, dus ik voel me erg trots dat ik deel uit mag maken van dit Gilde.

Het was een hele stap, met de nodige voorbereiding. Gelukkig heb ik die deze week af kunnen ronden met een positief audit gesprek.

Ik ben enorm blij, omdat het feilloos aansluit bij waar ik voor sta; kwaliteit en zorgvuldigheid. In mijn bedrijfsvoering, maar vooral naar de kinderen en hun ouders toe.

KinderCoachGilde

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *