Kinder Kracht Dag, soepel naar de brugklas

Kinder Kracht Dag, voor wanneer je kind naar de brugklas gaat


Kinderen die naar de middelbare school gaan, gaan een nieuwe periode in. Er gaan een heleboel dingen veranderen. Veel kinderen vinden de overstap erg lastig. Ineens zijn ze de jongste in plaats van de oudste. Hun vriendjes zitten soms niet meer in dezelfde klas. Ze moeten veel meer dingen zelfstandig doen. Dat brengt angst en onzekerheid met zich mee. Als ouder denk je daarover na natuurlijk. Hoe begeleid je je kind nu het best tijdens die verandering, zonder dat je ze bang maakt voor die stap?

Hoe zou het zijn om zeker te weten dat je je kind goed voorbereid hebt op die overgang? Dat ze de vaardigheden hebben geleerd om met die verandering om te gaan.

  • Hoe fijn is het wanneer je kind meer en meer positief tegen en over zichzelf praat?
  • Hoe fijn is dat je kind lekkerder in zijn/haar vel zit?
  • Hoe fijn is dat je kind meer en meer in zichzelf te gelooft en blaakt van het zelfvertrouwen?

Kinder Kracht Dag, soepel naar de brugklas, brugklas, Talent voor Geluk
Professionele voorbereiding met de Kinder Kracht Dag

Als kindercoach streef ik ernaar dat alle kinderen die naar de brugklas gaan een goede start maken. Dat ze het gereedschap hebben om zich goed te blijven voelen en goed met de veranderingen om kunnen gaan. De Kinder Kracht Dag is speciaal voor hen ontwikkeld.

Je kind beleeft een dag samen met kinderen van verschillende scholen die allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Ze worden gecoacht, worden uitgedaagd en ontdekken spelenderwijs en op een ontspannen manier hoe ze goed met de verandering om kunnen gaan. Samen leren ze hoe ze met lastige situaties om kunnen gaan en hoe ze in die situaties in zichzelf kunnen blijven geloven. Hoe ze zich goed blijven voelen en dus het geluk in zichzelf kunnen ervaren tijdens deze verandering in hun leven.

Het is een dag waarbij kinderen:

–        helemaal ervaren dat ze goed genoeg zijn precies zoals ze zijn en zoals ze niet zijn,
–        hun masker af mogen zetten en zich helemaal mogen laten zien,
–        leren dat de beperkingen in hun hoofd niet waar zijn en hoe ze die los kunnen laten.

Dat maakt de Kinder Kracht dag uniek.


Na afloop meer zelfvertrouwen en nieuwe vaardigheden

Kinderen die hebben meegedaan aan de Kinder Kracht Dag:

–        geven gemakkelijk hun mening,
–        weten dat ze op begrip en steun kunnen rekenen wanneer ze daar om vragen,
–        gaan ontspanner om met veranderingen,
–        komen beter voor zichzelf op,
–        hebben meer zelfvertrouwen,
–        vragen sneller hulp wanneer ze dat nodig hebben.


Je kind goed voorbereid naar de brugklas

Gun jij jouw kind een goede start op de middelbare school? Wil je dat je kind weerbaarder is? En wil je dat je kind het gereedschap heeft om goed met deze verandering om te gaan? Schrijf het dan nu in!

Je kan je kind inschrijven in de webshop


Praktische zaken

De Kinder Kracht dag is van 10.00-17.00 uur. Je kind kan meedoen op:
– maandag 14 augustus,
– dinsdag 15 augustus of
– woensdag 16 augustus

De Kinder Kracht dag kost €87 per kind. Lunch is hierbij inbegrepen en ieder kind ontvangt een verrassing aan het einde van de dag.

In de prijs zit een terugkomdag in de herfstvakantie. Doel van de Kinder Kracht Dag is om te voorkomen dat de kinderen kopje onder gaan tijdens alle veranderingen die de overgang naar de brugklas met zich meebrengt. Met de terugkomdag, helpen we ze zich staande te houden gedurende de overstap naar de middelbare school.

Per dag kunnen er maximaal 50 kinderen deelnemen. De opdrachten doen we in groepjes van maximaal 10 kinderen. De activiteiten worden begeleid door collega’s die opgeleid zijn in het begeleiden van groepen kinderen.  Op deze manier krijgt ieder kind de aandacht en kracht die het verdient.


Aanmelden doe je zo

Je kunt je aanmelden via de webshop. Je ontvangt dan een factuur. Nadat je betaling is ontvangen, is je inschrijving definitief. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Wanneer er geen plekken meer beschikbaar zijn, word je kind op de wachtlijst geplaatst.

Schrijf je kind nu in. Op die manier ben je er zeker van dat jouw kind mee kan doen en een prachtige & krachtige start heeft van de middelbare schoolperiode.

Cadeautje
Wanneer jij jouw kind aanmeldt voor 8 juli 2017, dan krijgt je kind een gratis coachingsgesprek ter waarde van €62 cadeau. Erg handig en fijn om in te zetten wanneer de brugklas is begonnen en er nog een hulpvraag is.