Je Geluksspiekbrief is onderweg naar je.


Ik heb ook nog een verrassing voor je.

Speciaal voor jou heb ik een e-book geschreven over hoe je weer op 1 lijn komt met je kind. Op die manier help jij je kind op een natuurlijke en constructieve manier aan meer zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is onzichtbaar, maar tegelijkertijd zo sterk en aanwezig. Of niet, dan voelen we ons onzeker. Die onzekerheid levert vooral veel pijn en ongemak op. Terwijl iedereen een gevoel van zelfvertrouwen wil ervaren. 

Het gezinsleven is de stabiele basis van de rest van jouw leven en dat van je kinderen. En daarom is het fijn om harmonie te ervaren in je gezin. Maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Zeker wanneer er sprake is van emoties die daar een stokje voor steken. Geloof me, die emoties hoeven niet weggeduwd te worden. Dat is iets wat we wel vaak doen. Niet omdat we dat graag willen of het handigste vinden, maar omdat we dit simpelweg vaak zo gewend zijn. 

Je leert in dit e-book hoe je er zo mee omgaat, dat die emoties snel verdwijnen. Niet door ze weg te stoppen, maar door er constructief mee om te gaan. En door de kwaliteiten van je kind te gebruiken. Op die manier help jij jouw kind om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Wil je weten hoe? In dit e-boek krijg je 52 tips, oefeningen en manieren om dat te realiseren. Ja, voor iedere week van het jaar een. Daardoor heb je heel veel mogelijkheden voor verschillende situaties.

Je koopt dit e-book nu eenmalig voor €15,50 in plaats van €27,50. Dat is nog geen €0,30 per tip of oefening. 

In dit e-boek leer je:

  • hoe het kinderbrein werkt (p. 7),
  • de verschillende delen van het brein en waar je kind zich bevindt als het niet luistert (p. 8), 
  • hoe je humor inzet om je kind te laten luisteren (p. 10),
  • hoe je afleiding gebruikt om je kind uit een vervelend gevoel te halen (p. 10),
  • hoe je je kind zeggenschap geeft, terwijl jij de regie behoudt (p. 13),
  • hoe je fantasie gebruikt om je doelen te bereiken bij je kind (p 16),
  • hoe je omdraaiingen gebruikt om je kind te laten luisteren  (p 17) en
  • nog veel meer tips, oefeningen en werkvormen.
Minuten
Seconden

Wie is Guerlain?

Hoi, ik ben Guerlain. Fijn om even kennis te maken.

Je wilt vast wel weten van wie je koopt. En wie die vrouw is die zo gepassioneerd is over het terugbrengen van harmonie in gezinnen door het zelfvertrouwen van kinderen (en ouders) te vergroten. 

Want door een gezond zelfvertrouwen komen kinderen beter voor zichzelf op, gaan ze beter met hun boosheid om, kunnen ze beter aan hun omgeving laten weten wat er in ze omgaat en komen ze beter tot leren. 

En dat zorgt weer voor langdurig succes en geluk. 

Guerlain Stokkel

Kinder Kracht Coach