Van familiepijn naar familiefijn.

Snijd de onzichtbare belemmeringen los!

En bevrijd jezelf van alles wat jou niet langer dient.


Talent voor Geluk, Guerlain

Ontdek wat familie opstellingen jou opleveren

Misschien heb je er al eens over gehoord. Familieopstellingen.
Het bestaat al erg lang, maar de laatste jaren heeft het een opmars gemaakt.

En dat is niet zomaar. Familieopstellingen geven namelijk antwoord op vraagstukken waar je misschien al lang mee worstelt en waar je je vast in voelt zitten.

 

We krijgen van onze ouders (en voorouders) niet alleen een fysiek DNA mee, maar ook een emotioneel DNA. Dat is veel minder zichtbaar, maar is er wel. Dit emotionele DNA zorgt ervoor dat we niet weten waarom we bepaalde dingen doen of waarom dingen ons ‘overkomen’.

Opstellingen maken zichtbaar wat al heel lang onzichtbaar is, zodat jij in een veilige en fijne omgeving je thema dichterbij de oplossing brengt of zelfs wel helemaal oplost. De uitkomst zal je waarschijnlijk op een positieve manier erg verrassen.

De kracht van familie opstellingen

Direct inzicht

In jouw vraagstuk wat misschien al lang een mysterie was, waar je je vast in voelde zitten of waarvan je de hoop op had gegeven dat het ooit anders zou worden.

Altijd waardevol

We verbinden ons in de overeenkomsten die je veelvuldig vindt in een opstelling. Zelfs wanneer je geen vraag inbrengt.

Persoonlijk

Geen one size fits all en al helemaal geen labels en diagnosticering, maar gerichte aandacht op jouw uitdaging zodat je naar huis gaat met nieuwe handvatten.

Oplossingsgericht

Het probleem is niet het vertrekpunt, maar je wens. Wat is jouw wens? De respresentanten en ik helpen jou om daar te komen.

Verrassend

Omdat we werken met onbewuste kennis en wijsheid die aanwezig is, maar niet voor de hand ligt, krijg je onverwachte inzichten en antwoorden.

Veilig

Er mag een heleboel, maar je moet niets. Vanuit deze veiligheid kan je de oplossing (of oplossingen) voor jouw thema ontvangen.

Hoe werkt dat dan?

Als deelnemer mag je jouw thema inbrengen. Je bent dan de vraagsteller. Door je vraag uit te diepen, krijgen we waardevolle informatie die nodig is voor de opstelling. Met jouw toestemming en deze informatie zetten we representanten op. Zij nemen in feite de rol op zich voor de personen, de dingen of de situaties die belangrijk zijn voor jouw thema.

Deze representanten maken zichtbaar wat al zo lang onzichtbaar was. De dynamiek die er ontstaat tussen de representanten, vraagsteller en opsteller laat zien in welke richting de oplossing ligt en wat aandacht vraagt. Daardoor ga jij naar huis met nieuwe inzichten, inspiratie en nieuwe denkrichtingen.

 

Je rol als representant hoef je niet voor te bereiden. Je mag vertrouwen op het proces waar je volledig doorheen begeleid wordt door Guerlain die de rol van opsteller heeft. Daardoor doe en zeg je precies het juiste wat helpend is voor de opstelling. Je zult verrast zijn van hoe kloppend het is wat je doet en zegt als representant tijdens een opstelling.

Praktische info: 

Datum: zaterdag 22 juni
Tijd: 13.00-17.00 uur (inloop vanaf 12.45 uur)

Waar: Kinderboerderij Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101, Utrecht

Investering in jezelf: Nu €47,50 in plaats van €77,50. Uiteraard is dat inclusief koffie/thee/lekkers. En een kort nazorggesprek na afloop.

Talent voor Geluk, Guerlain

Welke rol pak jij? Die van vraagsteller, representant of observant?

 

Je kunt deze middag ervaren in verschillende rollen. Allemaal geven ze je waarde en inzicht. Dat kan zijn in jezelf, in je familie, je werk, je lichaam/gezondheid of in je relaties.

 

Weet dat iedere rol leerzaam en verrijkend is voor iedereen. Daarnaast kan je in verschillende opstellingen verschillende rollen oppakken. Zelfs als je geen vraagstuk inbrengt en alleen als observator aanwezig bent, ga naar huis met antwoorden, inzichten en inspiratie. Dat is wat opstellingen doen met de aanwezigen.

 

Het is qua tijd niet mogelijk dat alle deelnemers een vraag inbrengen. Natuurlijk ben je meer dan welkom om een volgende keer opnieuw deel te nemen. Dan krijgt jouw vraagstuk voorrang. Het is voor mij belangrijk dat iedere vraag voldoende tijd en aandacht krijgt. Op die manier levert het voor iedereen waarde op. Ongeacht je rol deze middag.

 

Er is plek voor maximaal 10 personen tijdens deze middag. Spreekt het je aan? Zorg dan dat een van deze plekjes voor jou is.

De enige manier om je vragen beantwoord te krijgen...

Is door ze te stellen. Dat doe je door het contactformulier in te vullen. 

Of door te bellen/appen naar 06-3344 6678.
Je krijgt zo snel mogelijk reactie.